Finsnickeri Stockholm

Välkommen till Urgrund – experten på finsnickeri i Stockholm. Vi är ett företag som har lång vana av att renovera och bygga nytt i Stockholm. Urgrund tar oss an uppdrag från företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner och oavsett storlek och svårighetsgrad på projektet så kan du räkna med ett högkvalitativt resultat.

Vår styrka är att vi aldrig lämnar någonting åt slumpen. Ett perfekt jobb är frukten av en gedigen planering, rätt materialval och ett fackmannamässigt utförande. För oss är kvalitet inget man kan välja – det handlar om vår standard och ett ledord genom vår verksamhet. 

Behöver du professionell hjälp med finsnickeri i Stockholm står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss genom att fylla i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt. Välkommen!

Finsnickeri Stockholm

Varför välja oss för finsnickeri?

Anlitar du oss så garanteras du följande: 

Noggrannhet och garanti

Vi fokuserar på detaljerna och vi tar aldrig några genvägar i vårt arbete. Är du missnöjd med någonting så åtgärdar vi givetvis detta direkt.

Lyhördhet och flexibilitet

Vi arbetar alltid med kunden i centrum och kan alltid anpassa oss efter dina krav och önskemål.

Hjälp hela vägen

Vi är med dig från start till mål – och håller dig givetvis uppdaterad genom hela projektet.

Rätt material avgörande vid finsnickeri


Vi sätter alltid kvalitet i första rummet. Väljer du att anlita oss för ett finsnickeri i Stockholm så hjälper vi dig hela vägen. Vi sätter oss ned tillsammans med dig, lyssnar på dina visioner, dina krav och dina behov och tar sedan fram en lösning som vi presenterar för dig. 
Därefter ordnar vi med allt material och det är en viktig fråga för oss. Hållbara och estetiskt tilltalande lösningar kommer inte av en slump. Många väljer ett billigare material i syfte att spara pengar. Det ger sällan någon effekt. 

Genom att välja rätt material så väljer du en både snygg och hållbar lösning. Vi hjälper dig med detta. Vi väljer alltid material med omsorg och med fokus på att hitta balans mellan skönhet och hållbarhet.

finsnickare jobbar på trappa

Kompetens och yrkesskicklighet

Samtliga anställda i vårt team har en adekvat utbildning och lång vana av att genomföra olika byggprojekt. Vi har hög kapacitet och våra olika egenskaper, utbildningar och specialiteter gör att vårt team alltid kan leverera resultat av högsta klass. 

Vi kan även ta oss an de lite större projekten och garantera ett arbete som sker inom överenskommen tid och till avtalat pris. 

Finsnickeri handlar väldigt mycket om noggrannhet och om kunskap om olika material och dess unika egenskaper. Vi har lång vana av att platsbygga olika detaljer för exempelvis förvaring och för oss så finns inga problem – det handlar bara om större och mindre utmaningar.

Kommunikation är A och O

Oavsett om det handlar om en större renovering i en unik, klassisk miljö eller om att du anlitar oss för att platsbygga en bokhylla, en plats för förvaring i hallen eller om att skapa en garderob i sovrummet så kan du räkna med ett resultat som lever upp till dina förväntningar. 

Vi arbetar kommunikativt och ser till att du är med på resan genom hela processen. Vid samtliga våra uppdrag så utses en kontaktperson som håller beställaren uppdaterad och som alltid är redo att svara på frågor – och givetvis, om så krävs, göra ändringar och justeringar. 

Du som beställare bestämmer alltid och har det sista ordet: vi anpassar oss efter dig. Med god, rak och öppen kommunikation undviks onödiga missförstånd och kostsamma misstag.

Finsnickeri Stockholm – hur ser dina önskemål ut?

Finsnickeri handlar väldigt mycket om att tillgodose kundens unika behov, krav och önskemål. En bokhylla längs en mindre vägg, en platsbyggd förvaringsmöbel i en liten hall – eller en snygg trappa för en mer välkomnande entré. 

Det handlar om unika uppdrag där allt bygger på kunskap, erfarenhet och noggrannhet. Vi lägger alltid ett stort fokus på detaljerna då detta till slut leder till en tilltalande helhet.

Goda referenser och återkommande kunder

Vi har lång erfarenhet av finsnickeri i Stockholm och har genom åren slutfört en massa olika projekt – av varierande storlekar och med olika svårighetsgrader. Detta har också gjort att vi skaffat oss en massa referenser. Det betyder väldigt mycket för oss. 

Att våra tidigare kunder står redo att rekommendera oss vidare till andra är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är det rätta. Att många av dessa referenser också är återkommande kunder är ytterligare ett bevis på vår höga kapacitet och kunskap.

 Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Vi hoppas också, givetvis, att du i framtiden blir en både återkommande kund och en kund som rekommenderar oss vidare till andra.

Respekt för arkitektur och interiör

Samtidigt så handlar det också om respekt. Hur ser det ut i övrigt i lokalen? Vilken stil finns och vilken typ av arkitektur är byggnaden rest i? 

Att respektera och följa både stil och arkitektur är väldigt viktigt i samband med att ett finsnickeri i Stockholm ska utföras. Målet är att skapa en lösning som ligger i linje med övrig interiör – men som ändå ger den där wow-känslan. Med vår hjälp så kan du få exakt den lösning du drömmer om – till ett rimligt pris och inom avtalad tid. 

Vi är experter på finsnickeri i Stockholm och vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen till Urgrund!

Behöver ni hjälp med finsnickeri? Hör av er!