Platsbyggd garderob Stockholm – låt inte ytan begränsa dig

Välkommen till Urgrund. Vårt företag erbjuder allt från mer traditionella hantverkartjänster vidare till finsnickeri. Det senare är en viktig del av vår verksamhet. Genom att välja oss för att platsbygga en garderob, ett kök eller en plats för förvaring i din hall så kan du skapa ett både snyggt och funktionellt hem.

Drömmer du om en platsbyggd garderob i Stockholm, men har svårt att tänka dig hur den ska se ut och hur den ska byggas? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte där vi tittar närmare på dina krav, önskemål och behov.

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan givetvis ringa eller maila också. Och du, givetvis så kan du använda ditt Rot-avdrag när du väljer oss också.

Platsbyggd garderob i Stockholm

Platsbyggd garderob Stockholm – vana och erfarenhet

Man måste alltid förhålla sig till de mått som finns i bostaden då man köper möbler. Det gäller såväl för en ny soffa, ett nytt köksbord eller en garderob. Måtten dikterar villkoren och gör dig också begränsad. Få är medvetna om att man faktiskt kan anpassa möbler efter storleken på bostaden och efter måtten som finns.

En platsbyggd garderob i Stockholm är lösningen på dina problem och väljer du oss för att bygga den så garanteras du en snygg och hållbar lösning. Vi har lång vana av att bygga garderober som gifter sig med den övriga interiören – och som fullt ut anpassas efter kundens unika krav och behov.

Fördelar med platsbyggd garderob

Vilka fördelar finns då med att anlita oss för att bygga en platsbyggd garderob i Stockholm? Några ser ut som följer:

  • Maximerar utrymmet. Väljer du en platsbyggd garderob så gör du dig oberoende av yta och mått – och även exempelvis utformning av väggen. Vissa ytor är svåra att utnyttja. Genom att platsbygga en garderob så tar du tillvara på varenda centimeter.
  • Personligt hem. En standardlösning blir en lösning som finns hos alla. Det blir likformigt och ganska tråkigt. Med en platsbyggd garderob kan din egen stil, din egen smak och dina personliga preferenser få fritt spelrum. Det innebär att ditt hem blir mer unikt och mycket mer personligt.
  • En enhetlig look. En annan fördel med en platsbyggd garderob är att den kan anpassas fullt ut mot övrigt möblemang och interiör i hemmet. Det behöver inte innebära att din garderob hamnar direkt i blickfånget. Tvärtom: man kan bygga mer diskreta lösningar som smälter in på ett smakfullt sätt i exempelvis sovrummet.
  • Du bestämmer! Den stora fördelen är att du kan använda din fantasi fritt. Hur många hyllplan behöver du, ska det finns utrymme för smycken, skor och annat – och vill du exempelvis ha en walk-in-closet? Du kan skapa exakt den lösning du vill – och vi hjälper dig med att bygga den.

Rådgivning och planering

Det är viktigt att man gör rätt redan från början i samband med att man ska bygga en platsbyggd garderob i Stockholm. Vi arbetar alltid nära våra kunder och ser till att vara med redan på planeringsstadiet. Tillsammans med dig går vi igenom dina behov, krav och önskemål och vi kan se över olika bilder för inspiration.

Viktigt är även att välja rätt material. Vi har lång vana av att bygga med alla typer av material och vi rådger dig gärna kring vilka val som är möjliga – och vilka som normalt fungerar lite bättre och sämre i olika situationer, rum och miljöer. Det kan spara dig en massa pengar i slutändan.

Effektivt arbete och hänsyn

Vårt team är sammansvetsat och vana vid att arbeta tillsammans. Att platsbygga en garderob innebär att man måste samarbeta för att kunna arbeta effektivt. Vår vana och erfarenhet gör att vi kan jobba snabbt och att vi håller den överenskomna tidsplanen.

Vi arbetar även med hänsyn till grannarna – och dig som beställare. Vi informerar om vad som sker och vi ser till att plocka undan efter när arbetsdagen är slut. Vi vill påverka din vardag så lite som möjligt.

Goda referenser från nöjda kunder

Vi har lång vana av att platsbygga olika detaljer och lösningar hos allt från privatpersoner till butiker och företag i Stockholm. Detta innebär också att vi har en massa referenser att visa upp och som vi mer än gärna sätter dig i kontakt med. Vi kan visa upp bilder från tidigare projekt som inspiration för dig om du behöver det.

Att vi har en massa återkommande kunder är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar och att vår leverans alltid håller högsta kvalitet. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så är våra tidigare kunder bara ett samtal bort. Givetvis så är förhoppningen att du blir en av våra referenser i framtiden också! Välkommen till Urgrund!

Vill du bygga platsbyggd garderob? Hör av dig!