Snickare Danderyd – vi hjälper dig

Välkommen till Urgrund – din snickare i Danderyd. Vår firma åtar oss uppdrag hos privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare som är i behov av ett professionellt arbete. Vi tar oss an alla typer av uppdrag och har kapacitet att arbeta även med större projekt – hela vägen från start till mål.

Vi har lång och gedigen erfarenhet och samtliga i vårt team är utbildade snickare. Det ger dig som kund en garant för ett fackmannamässigt utfört arbete – inom utsatt tid och till överenskommen pris. Givetvis kan du som privatperson även använda ditt Rot-avdrag när du väljer att anlita oss. 

Behöver du hjälp av en professionell snickare i Danderyd? Kontakta oss genom att fylla i formuläret så återkopplar vi så snart som möjligt.

Välkommen!

Snickare i Danderyd

Så arbetar vi som snickare

Vi arbetar alltid enligt ett väl beprövat upplägg där vi följer olika steg. Detta gör att du som kund får en större trygghet, samtidigt som vi också ges en möjlighet till ett mer effektivt arbete. Den kedja som följs ser ut enligt följande:

snickare planerar i Danderyd

Kontakt. Du kontaktar oss och vi bokar in ett möte. Vi lovar alltid en snabb återkoppling och du kan med fördel beskriva ditt ärende i vårt formulär för en lite snabbare hantering. 

Möte. Vid vårt första möte så går vi igenom dina visioner, krav och önskemål kring projektet. Vi sitter tillsammans och samtalar om möjliga lösningar. Vi kan, genom vår expertis, ofta komma med alternativa förslag gällande exempelvis material och andra lösningar som leder till ett bättre pris och ett bättre resultat. 

Offert. Vi tar fram en skräddarsydd offert för dig att ta ställning till. Denna första offert är lite mer svävande och ungefärlig. 

Du väljer oss. Låter vi som din snickare i Danderyd? Härligt, då går vi vidare. Du får träffa den person som ska leda projektet och tillsammans så börjar ni djupdyka ner i alla detaljer som inkluderas i arbetet. I samband med detta så kan också offerten korrigeras och bestämmas på riktigt. 

Vi sätter igång. I detta steg så börjar vi arbetet med att skapa en förändring hos dig. Vi arbetar effektivt och jobbar hela tiden för att hålla både tidsplan och budget. Du är med hela vägen och du hålls hela tiden ajour med vad som händer. Arbetet dokumenteras givetvis. 

Slutbesiktning. Då slutbesiktningen är slutförd och godkänd så är vårt arbete klart och du erhåller din faktura.

Snickare Danderyd – när du behöver det lilla extra


Utmärkande för oss är att vi alltid lägger ett fokus på detaljerna. Vi vet att det är dessa som i slutändan leder till en tilltalande helhet. Genom att fokusera på de mindre detaljerna så hålls kedjan också intakt – inga misstag sker och både tidsplan och budget kan därmed också hållas. 

Vi arbetar alltid med ett syfte som ligger i att skapa hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Målet är att varje kund som anlitar oss också ska bli en återkommande sådan. För det finns inga genvägar.

Kommunikation är A och O

För oss är det viktigt att vara inkluderande. Som snickare i Danderyd så är det vi som sitter på kunskapen och håller i verktygslådan – men det är du som beställare som har det sista ordet.

Vi arbetar kommunikativt och ser alltid till att du som kund är med på resan. Du kan ringa när som helst för frågor och vi håller dig uppdaterad löpande om hur projektet framskrider. Känner du att du vill ändra något? Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter dina önskemål!

Snickare Danderyd – alla typer av uppdrag

Vi åtar oss alla typer av uppdrag. Behöver du hjälp med att bygga ett attefallshus eller en ny uteplats? Är du intresserad av att renovera köket – eller drömmer du om att skapa en helt ny hall? Vi erbjuder även finsnickeri och kan hjälpa dig med att platsbygga allt från bokhyllor vidare till kök och olika detaljer för förvaring. För oss finns det inga problem – bara spännande utmaningar!

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen till Urgrund – din snickare i Danderyd!

Är du på jakt efter en kompetent snickare? Hör av dig!